Actie bij Tramhuys Bar & Food “Heel Tramhuys bakt”

Het Tramhuys Bar en Food heeft een nieuwe actie bedacht waardoor jij straks met jouw lunchgerecht op de kaart kunt komen van het Tramhuys. Het Tramhuys hoopt dat mensen met de actie “Heel Tramhuys bakt” aan de slag gaan om een eigen lunchgerecht te bedenken en dat je die wil voorleggen aan de jury bij deze actie.

Wat houdt de wedstrijd precies in?

  • Bereid jouw favoriete lunchgerecht, wees creatief!
  • Kijk het filmpje en maak kennis met de knappe jury, zo kun je checken of jouw gerecht voldoet aan alle eisen!
  • Maak een foto of filmpje van jouw gerecht.
  • Stuur de foto’s of filmpjes door naar info@tramhuys.nu voor 15 mei.
  • Afwachten maar… 17 mei wordt bekend wie er in de top 5 zitten, deze mensen worden benaderd en jullie gaan zelf stemmen op jullie favoriet!

Wat kun je winnen?

Eeuwige roem natuurlijk, jij bent DE chefkok van Schijndel en omstreken. Jouw gerecht met je naam staat heel 2020 op de kaart van het Tramhuys. En je wint een geheel verzorgde lunch voor vier personen!

De jury van heel Tramhuys bakt kan niet wachten om al jullie leuke filmpjes en foto’s te ontvangen!

24 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

Heel Tramhuys bakt!

HEEL TRAMHUYS BAKT!! ? ? ? Sta jij in 2020 met jouw eigen lunchgerecht én jouw naam op het menu van het Tramhuys?Omdat het overgrote deel van de mensen op dit moment thuis zit, hebben wij een hele leuke actie voor jullie; namelijk het bedenken van je eigen lunchgerecht! Wat houdt de wedstrijd precies in?1. Bereid jouw favoriete lunchgerecht, wees creatief!2. Kijk het filmpje en maak kennis met de knappe jury, zo kun je checken of jouw gerecht voldoet aan alle eisen! ?3. Maak een foto of filmpje van jouw gerecht.4. Stuur de foto’s of filmpjes door naar info@tramhuys.nu voor 15 mei.5. Afwachten maar… 17 mei wordt bekend wie er in de top 5 zitten, deze mensen worden benaderd en jullie gaan zelf stemmen op jullie favoriet! 24 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Wat kun je winnen? ? ? Eeuwige roem natuurlijk, jij bent DE chefkok van Schijndel en omstreken. Jouw gerecht met je naam staat heel 2020 op de kaart van het Tramhuys.En je wint een geheel verzorgde lunch voor vier personen!Wij kunnen niet wachten om al jullie leuke filmpjes en foto’s te ontvangen! ? ??

Slået op af Tramhuys Bar & Food i Tirsdag den 21. april 2020
Tip de redactie!