schijndel aan zee 2018 banner

Van donderdag 19 juli t/m zondag 22 juli is er weer van alles te beleven bij Schijndel aan Zee op de markt.

Donderdag

Op donderdag kun je bij Schijndel aan Zee terecht voor de Comedynight. Er zullen een 4 tal cabaretiers gaan optreden, te weten:

  • Arie Koomen
  • Max vd Burg
  • Tim Hartog
  • Martijn Oosterhuis

Je bent vanaf 19.00 uur welkom  aan het Schijndelse strand op de markt. De entree voor de avond is €10,-  (incl. 3 consumpties).

Vrijdag

Op de vrijdag kun je met je team  (2 personen) deelnemen aan de Mega Beach Beerpong. Het inschrijfgeld hiervoor bedraagt €15,-. Vanaf 19.00 zal de Mega Beach Beerpong van start gaan. Ook zal op de vrijdag  het bouwvakfeest plaatsvinden bij Schijndel aan Zee.

Zaterdag

Op zaterdag zal er vanaf 10.00 uur het Bubbelvoetbal (inschrijfgeld €10,- , incl. 4 consumpties) gaan plaatsvinden. Teams van 4 personen gaan vanaf 10.00 uur tegen elkaar strijden.  ‘s-avonds zal de Schijndelse band Baby Blue een spetterend optreden gaan verzorgen bij Schijndel aan Zee. Vanaf 19.00 uur ben je dan welkom op het strand om te komen genieten van dit optreden. Toegang bij de optreden is gratis.

Zondag

Op zondag is er Robinson aan Zee (team van 2 personen, inschrijfgeld €10 incl. 3 consumpties). Ook is op de zondag de Full Moon en Cocktail party.

Er is dus weer van alles te doen bij Schijndel aan Zee dit fraaie zomerweekend.

Bierpong Schijndel aan Zee
Tip de redactie!