3e speelronde voor Avanti, Schijndel/DE WIT en WEC

Vanmiddag wordt er ondanks alle corona maatregelen gevoetbald in de derde klasse C en en vierde klasse F, waarin de Schijndelse teams Schijndel/DE Wit, SV Avanti’31 en WEC actief zijn. De wedstrijden zullen zonder publiek gespeeld gaan worden. Goed nieuws voor de fans is dat de wedstrijd van Schijndel/DE WIT te volgen is via een livestream.

Schijndel/DE WIT

De competitie is al weer toe aan de 3e speelronde en toch komt Schijndel/DE WIT vandaag pas voor het eerst aan de aftrap van het seizoen toe. De eerste twee wedstrijden van Schijndel/DE WIT werden uit het programma vanwege coronaperikelen. De eerste wedstrijd zal nu gespeeld worden tegen Zwaluw VFC uit Vught. De wedstrijd zal om 14.30

Omdat er vanmiddag geen toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn zal er door Zwaluw VFC een livestream worden verzorgd. Wil je de wedstrijd volgen klik dan op de volgende link: https://live.unlimited.nl/zwaluw/

SV Avanti’31

SV Avanti’31 kent een slechte start van het seizoen. In de eerste wedstrijd werd thuis verloren met 0-3 tegen TGG en vorige week in Den Dungen werd Avanti verslagen met 4-1. Tijd dus voor een resultaat. Dat zou dan vanmiddag moeten gaan gebeuren in de wedstrijd tegen SCG’18 uit Sint Michielsgestel. SCG’18 kende een iets betere start van het seizoen, er werd 1 keer gewonnen en 1 keer verloren.

WEC

WEC begon het nieuwe seizoen met een gelijkspel tegen RKGSV (1-1) en moest in zijn tweede wedstrijd net het onderspit delven tegen EMK (2-3). Vanmiddag dus de uitdaging om de eerste overwinning van het seizoen te gaan binnenslepen. Er zal dan een uitwedstrijd gespeeld gaan worden tegen de Woensele Boys dat dit seizoen 1 keer wist te winnen en 1 keer kwam tot een gelijkspel. De wedstrijd zal om 14.30 uur van start gaan.

Volledige programma 3e klasse C en 4e klasse D

3e klasse C

SV Avanti’31 – SCG’18 (14.00 uur)
FC Engelen – Alem (14.30 uur)
Zwaluw VFC – Schijndel/DE WIT (14.30 uur)
ODC – Den Dungen (14.30 uur)
Nijnsel/TVE Reclame – BMC (afgelast)

4e klasse F

RKGSV – DOSL (14.30 uur)
Mariahout – Tivoli (14.30 uur)
DVS – Avesteyn (14.30)
Woenselse Boys – WEC (14.30 uur)
Pusphaira – VOW (14.30 uur)
Eli – Acht (14.30 uur)

Vanavond kun je de uitslagen van deze wedstrijden terugvinden op onze website.
Tip de redactie!