11e editie Pleinpop en 4e editie Biertuin

Op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus vindt dit jaar de elfde editie van het gratis toegankelijke festival van Schijndel plaats: Pleinpop.

Op vrijdag 30 augustus vanaf 17.00 wordt voor de vierde keer de Biertuin geopend. Naast opzwepende optredens van Pearl’s Blues Experiënce en DJ Job Oordop zijn er in speciaalbiercafé Den Gulzigen Bock meer dan 40 bijzondere speciaalbiertjes te proeven inclusief de speciaal voor Pleinpop gebrouwen ‘Pleinpopbieren’. Tijdens deze speciaalbier-avond is er een barbecue verzorgd door Slagerij Dennis v/d Ven waar men aan kan deelnemen. Tickets voor de barbecue zijn verkrijgbaar via de website van Pleinpop of aan de dagkassa.

Op Zaterdag 31 augustus vanaf 14.00 opent het festivalterrein, er muziek voor jong en oud en voor iedere smaak : rock , funk, blues, electronisch en van akoestisch tot snerende gitaarriffs. Over het terrein in het Kloosterpark verspreid zullen zowel bekende als onbekende bands de 4 podia betreden. Namen zoals Indian Askin, The Grand East, Sheewawah, Sonny Ragg, Fillet Au Fonk, Wildmen Bluesband, Jan Verstraeten, Richie Dagger, maar ook DJ’s zoals Boelie en Pils, Han & Fred en Electruong zullen voor een met een gemeenschappelijke factor op het festivalterrein vullen: op kwaliteit geselecteerd en een perfecte combinatie voor weer een mooie editie van Pleinpop.

Voor de volledige line-up en meer informatie: www.pleinpopschijndel.nl of de andere social media kanalen.
Tip de redactie!