ZUS lanceert nieuwe single en videoclip Shalala!

Al enige dagen werd de nieuwe single en videoclip op Facebook aangekondigd door Kiki en Bo van ZUS en vandaag is het dan zover! Bekijk en beluister de nieuwe Single Shalala! die in december werd opgenomen in de studio bij Hans Aalbers. Hans Aalbers was ook degene die dit nummer schreef samen net Bram Koning.

Medio maart zou de opname van de videoclip plaatsvinden, maar deze opname kon tot grote spijt van de zussen geen doorgang vinden vanwege het coronavirus.  Maar voor alles is een oplossing en zo kwam men op het idee om ieder afzonderlijk het eigen gedeelte van de clip te laten opnemen. Al deze afzonderlijke filmpjes zijn door Pascal Verlinden van Redgellmedia verworden tot bijgaande videoclip.

Ook benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan snel de nieuwste ZUS door te klikken op onderstaande video.

Shalala

Daar is ie…Shalala! Onze nieuwe single met daarbij de eerste enige echte quarantaine videoclip!In december doken we de studio in om onze nieuwe single, Shalala, op te nemen bij Hans Aalbers. Hans schreef het nummer voor ons samen met Bram Koning. Met het uitbrengen van dit vrolijke nummer werd nog even gewacht en de videoclipopname werd dan ook voor midden maart gepland. Samen met de danseressen zijn we de dansstudio ingegaan om de choreografie, gechoreografeerd door Carmen van Drenth van CARE Training & Herstel, in te studeren. Erg balen was het dan ook toen de cliponame moest worden afgezegd door het Coronavirus. Team ZUS is vervolgens niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heeft gedacht in oplossingen. Uiteindelijke kwam het plan om allemaal afzonderlijk de videoclip op te nemen. Dit betekende dat, na slechts één keer met z'n allen te hebben kunnen trainen, iedereen zelf zijn/haar familie op moest trommelen om te filmen en alle individuele opnames door werden gestuurd naar Pascal Verlinden van Redgellmedia. Wat hiervan het eindresultaat is geworden? Check daarvoor snel de videoclip hieronder! Veel kijk- en luisterplezier!Deel jij 'm mee?Laat ons weten wat jij ervan vindt!Met veel dank aan:Hans Aalbers, Bram Koning, Score Promotions, Hollandia Media Groep, Redgellmedia, Pascal Verlinden, CARE Training & Herstel, Carmen van Drenth, Nienke Kapteijns, Lisa van Lubeek, Senna van der Sluis (en alle familieleden van de danseressen die hebben geholpen bij het opnemen van de video’s), Myrthe Kapteijns, Cindy Langenhuijsen, Maarten Zomers, Life Dance, Bruna Schijndel, Paul Sluijpers, Francine Sluijpers-Boonstra.

Slået op af Zus i Tirsdag den 14. april 2020
Tip de redactie!