Zondagamateur voetbal weer van start met derby tussen SV Avanti’31 en RKSV Schijndel

Vandaag zullen de eerste wedstrijden na winterstop gespeeld gaan worden in het zondagamateur voetbal. Er staat meteen een mooie wedstrijd op het programma!

SV-Avanti’31 – RKSV Schijndel/de Wit

De lokale derby tussen SV Avanti’31 (2e plaats) en RKSV Schijndel/De Wit (13e plaats) in de 3e klasse C. Het is voor het eerst in ruim 20 jaar dat Avanti en Schijndel weer tegenover elkaar staan in competitieverband. Het zal een wedstrijd worden vol passie en strijd tussen de teams van de coaches Henry van Wanrooy (Avanti) en Henry van Alebeek (Schijndel). Daar waar Schijndel de punten hard nodig heeft om uit de degradatiezone weg te komen, heeft Avanti de punten nodig in de strijd om het kampioenschap in de derde klasse C.

De wedstrijd zal om 14.30 starten en zal geleid worden door B. Schepers.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal er van 13.15 uur tot 14.00 een onderlinge wedstrijd gespeeld worden door de jongste talentjes van Avanti. Dus je bent dan al welkom om te komen kijken. Avanti heeft verder zijn jeugdleden opgeroepen om in het blauw-wit en met vlaggen naar het sportterrein te komen om zo de sfeer bij wedstrijd te verhogen.

WEC – FC de Rakt

In de 4e klasse F staat vandaag de wedstrijd op het programma tussen koploper WEC en de nummer 13 in de competitie FC de Rakt. Op papier geen al te lastige wedstrijd voor het team van coach Bas van de Veerdonk, waarvan het bestuur deze week liet weten dat het contract met een jaar zal worden verlengd.  De vraag vanmiddag zal zijn of zijn team door kan gaan op de weg zoals ook voor de winterstop gebeurde. Hebben ze de vorm vast kunnen houden en gaat WEC daadwerkelijk op weg naar het kampioenschap. Vanmiddag rond 16.30 uur zal de uitslag op onze website staan.

De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen.

Avanti, Voetbal
Tip de redactie!