Zijden shawls van Bianca van der Linde Verkrijgbaar bij VVV Schijndel

Nieuw in het assortiment van VVV Schijndel zijn de zijden shawls van de Schijndelse Bianca van der Linde. Het zijn exclusieve, unieke  shawls in uitgesproken kleurcombinaties die je gemakkelijk kunt combineren. De productie is zo duurzaam mogelijk en onder goede omstandigheden gemaakt. Daarnaast zijn de shawls heerlijk comfortabel en tijdloos. Ze zijn in 2 formaten verkrijgbaar: 45 x 200 cm en 130 x 130 cm.

Bianca heeft na de HAVO en de MTS Mode & Kleding, de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem gevolgd. Bianca: “Voor het maken van mijn kleurrijke ontwerpen laat ik me inspireren door mijn eigen kunst en door die van andere kunstenaars. Ook de kleuren zoals te zien in een mooie lucht, een olievlek, een stuk boomschors of het glanzende paarlemoer van een schelp geven veel inspiratie. Het begint vaak met wat verf en een paar kwasten en wordt daarna verder digitaal uitgewerkt.” Vervolgens worden de stoffen in Nederland bedrukt en verder afgewerkt. Het is haar missie om exclusieve en unieke shawls te ontwerpen die klanten blij maken.

Bij VVV Schijndel hebben we een kleine collectie  van deze shawls. Ze zijn verpakt in een mooi kleurrijk doosje. Leuk om cadeau te doen. Voor meer informatie: www.montuthu.nl

VVV agentschap, gevestigd in Museum Jan Heestershuis,  Pompstraat 17 in Schijndel. De openingstijden zijn: dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Telefoonnummer: (073) 549 22 76 en website:  www.vvvschijndel.nl

 

Gesloten op Hemelvaartsdag en 1e en 2e Pinksterdag.
Tip de redactie!