logo welzijn de meijerij

Continu zijn wij van het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn de Meierij op zoek. Op zoek naar die gespecialiseerde vrijwilligers of naar die geweldige mensen die graag anderen willen helpen of ondersteunen. Daarvoor hebben wij een mooie en informatieve vacaturebank op onze website. Elke week lichten wij er enkele vacatures uit. Deze keer:

Budgetmaatje

Door allerlei omstandigheden hebben mensen soms moeite met het op orde krijgen van hun administratie en financiële zaken. Dat is heel erg vervelend voor henzelf, maar vaak ook voor anderen. Wij willen die mensen helpen om weer grip te krijgen op hun thuisadministratie. Wel met de bedoeling dat ze zelf na verloop van tijd de boel weer bij kunnen houden. Daarvoor hebben wij vrijwilligers nodig die hen kunnen begeleiden bij het ‘beklimmen van de berg’. Enige kennis van zaken is natuurlijk wel gewenst. Maar ook geduld en begrip voor de ontstane situatie. Misschien iets voor u ? (vacaturenummer: 14072)

Rekenmachine

Bar-/keukenbeheerder in Schijndel

Het is een welbekend verschijnsel: verenigingen die verlegen zitten om vrijwilligers voor allerlei werkzaamheden. Zo ook een leuke en gezellige sportvereniging in Schijndel die op zoek is naar vrijwilligers die de inwendige mens willen verzorgen na gedane fysieke activiteiten. Het gaat om enkele keren bar- en keukenbeheer in de maand, vooral in het weekend, maar soms ook door de week in de avonduren. (vacaturenummer: 19876)

Kookvrijwilliger in Schijndel

Een zorginstelling in Schijndel zit verlegen om mensen die bereid zijn om voor het eten en natje en droogje te zorgen voor hulpbehoevenden. Het is een creatieve, maar tegelijkertijd ook dankbare job. Het vraagt natuurlijk wel wat van uw tijd, al is dat meestal beperkt tot een enkele keer in de maand of soms op afroep. In principe kookt u voor ongeveer vijfentwintig mensen, maar er kunnen ook wat bar- en kantinewerkzaamheden voorkomen. (vacaturenummer: 20593)

Wilt u meer weten over bovenstaande of andere vacatures? Neem gerust contact met ons op via Welzijn de Meierij, tel.: 073-5441400 of e-mail: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl. U kunt natuurlijk ook onze vacaturebank raadplegen via de site: www.welzijndemeierij.nl/vrijwilligerswerk

Koken, eten, keuken

 

Tip de redactie!