Winst voor Schijndel/DE WIT en SV Avanti’31, grote nederlaag voor WEC

Een prima middag voor de voetballers van Schijndel/DE WIT en SV Avanti’31. Voor WEC werd het een middag om snel te vergeten.

SV Avanti’31 speelde vanmiddag thuis tegen nummer 3 Margriet. Het werd een boeiende en doelpuntrijke wedstrijd, die SV Avanti uiteindelijk wist te winnen met 3-2. Hierdoor gaat SV Avanti’31 naar een 3e plek op de ranglijst. Volgende week speelt SV Avanti’31 wederom een thuiswedstrijd, dan tegen MULO.

Schijndel/DE Wit had een makkelijke middag op het Zuideinderpark. Men wist de wedstrijd tegen  Excellent eenvoudig naar zich toe te trekken. Het werd 3-0 voor de Schijndelaren die hierdoor 2e blijven in de competitie. Schijndel/DE WIT kan nu met vertrouwen gaan toewerken naar de topper volgende week in Boxmeer tegen Olympia’18.

WEC werd vanmiddag van de mat gespeeld door tegenstander DVG. Uit in Liempde was het Wijbossche team kansloos en men verloor uiteindelijk met 6-1. Hierdoor komt men dichter bij de onderste regionen op de ranglijst. WEC zal komende donderdagavond (20.00 uur) een belangrijke thuiswedstrijd gaan spelen tegen Herpinia dat onderaan staat in deze competitie. Dan zullen de punten binnengehaald moeten gaan worden.

Uitslagen en stand 3e klasse D:

ThuisUitVoor TegenOpmerking
SV Avanti'31 Margriet32
Constantia Boekel Sport01
MULO FC Schadewijk12
Nooit Gedacht VV HandelAfgelast
Olympia'18 Volkel20
Schijndel/DE WIT VV Excellent30
Vitesse'08 Ulysses12

Uitslagen en stand 4e klasse I:

ThuisUitVoorTegenOpmerking
BoxtelVV RavensteinGestaakt
CitoNLC '0302
DVGWEC61
HerpiniaVV BoskantAfgelast
SCMHNijnsel02
SDDLAvesteyn02
Vorstenbossche BoysNulandia12

Stand 4e klasse I, 17 maart
Tip de redactie!