Op zaterdagavond 9 februari stond de thuiswedstrijd tegen Jupiter op de planning. De eerste wedstrijd tegen deze tegenstander dit seizoen omdat de vorige wedstrijd is verzet naar het einde van de competitie.

Zephyr ging fel van start en lokte direct een penalty uit die werd benut door Esther van Eggelen. Door goed verdedigend werk kon Jupiter niet scoren en ook de volgende aanvallen werden benut door Zephyr. Jupiter kwam vervolgens meer in de wedstrijd en door een aantal snelle aanvallen kwam Zephyr op een achterstand van 3-5. Het jonge team van Jupiter maakte veel snelheid waardoor het verdedigen lastig werd. Gelukkig kwam Zephyr terug en scoorde Sonja van Hamond vanuit een break-out mede doordat Sabrina Timmermans de bal op een slimme wijze wist te onderscheppen. De wedstrijd werd erg fel, wat een aantal waarschuwingen en 2 minuten tijdstraf opleverde. In ondertal wist Zephyr toch nog te scoren doordat er goed druk werd gezet op de verdediging van Jupiter. Alisha de Wit stond enorm goed te keepen en wist zelfs een penalty te stoppen. In de laatste minuten voor de rust kreeg Zephyr weer wat meer zelfvertrouwen wat resulteerde in een aantal doelpunten, met name vanaf de opbouw.

Zephyr ging de rust in met een kleine voorsprong, 10-8. Na goede aanwijzingen van coach Ad Martens ging Zephyr opnieuw de strijd aan met de snelle tegenstander. Doordat Zephyr inmiddels met een 5-1 verdediging speelde en de hoeken werden uitgedekt kwam Jupiter niet meer aan scoren toe. Alisha de Wit, die haar keepersshirt inwisselde met Esther van Eggelen in de rust, maakte al snel een mooi doelpunt vanaf de linkerhoek. Vervolgens ging de wedstijd weer gelijk op waardoor de stand 11-11 werd. De dames van Zephyr gaven niet op en zette in de aanval goede druk waardoor er ruimte kwam op de cirkel. Sonja van Hamond kon een aantal mooie ballen passen waardoor opbouwsters Anouk van Os en Loes Ketelaars de bal strak in het doel legden. Ook de verdediging bleef goed staan bij Zephyr waardoor Jupiter maar moeilijk kon scoren. Het feit dat de aanvallen bij Jupiter niet lekker liepen, frustreerde hen enorm waardoor zij een aantal keer een tijdstraf kregen van scheidsrechter Wim van der Schoot. Aanvallend bleef het goed gaan bij Zephyr en scoorde Sonja van Hamond vanaf de cirkel. Ook Sabrina Timmermans vond het doel met een onverwacht heupschot. Met nog enkele minuten op de klok behield Zephyr haar voorsprong en scoorde nog een aantal keer vanaf de opbouw. De stand eindigde in 19-14. De dames hebben hard gewerkt en daarom verdiend gewonnen!