Win gratis deelname aan de PLUS voetbaldagen 2019

Plus voetbaldagen winactieVan maandag 12 tot en met donderdag 15 augustus zullen op sportpark de Molenheide van SV Avanti ’31 de jaarlijkse PLUS voetbaldagen plaats vinden. De kosten voor deelname zijn slechts 99 Euro. Voor dit bedrag krijg je een voetbaltenue, voetbal en 4 dagen training. Op woensdag 14 augustus zal er ook een keepersdag plaatsvinden in samenwerking met Keeperscool. Deelname is voor jongens en meisjes uit de geboortejaren 2005 t/m 2013

Maar bij Plus Eijkemans maak je nu kans op gratis deelname!

De komende 3 weken zullen bij Plus Eijkemans in Schijndel in het teken van de Plus Voetbaldagen staan. Jongens en meisjes, die zin hebben in een geweldige voetbalweek bij s.v. Avanti ’31 tijdens de laatste week van de zomervakantie, kunnen nu gratis deelname winnen.

De actie zal 3 weken duren en iedere week worden er 2 inschrijvingen verloot bij aankoop van bepaalde actie-artikelen. Koop een actieproduct bij de Plus in Schijndel en stop je kassabon met daarop je naam, leeftijd en telefoonnummer in de box bij de klantenservice. Iedere week zullen er 2 winnaars zijn. FC Den Bosch-speler Sven Blummel zal deze winnaars in het zonnetje zetten.

Inschrijven kan via www.plusvoetbaldagen.nl

Bekijk hier een sfeerimpressie van de Plus voetbaldagen 2017
Plus voetbaldagen 2019
Tip de redactie!