Werkplaats financiën officieel geopend door wethouder Menno Roozendaal

logo welzijn de meijerij

Bij Welzijn de Meierij is de werkplaats financiën officieel geopend door wethouder Menno Roozendaal. Hij onthulde de naam van de werkplaats ‘Geld&Zo’. De werkplaats is een gratis inloop voor mensen met vragen over geld en formulieren.

De naam is bedacht door Boudewine van der Donk. Met het winnen van de prijsvraag won ze 2 kaartjes voor de Efteling.  Welzijn de Meierij bedankt iedereen die mee heeft gedaan aan de prijsvraag.

Vanaf 13 november a.s. kunnen inwoners bij Geld&Zo terecht voor hulp bij bijvoorbeeld het invullen van formulieren, het aanvragen van regelingen of het controle krijgen èn houden op je geldzaken. Wij zijn er iedere dinsdag van 14.00 – 16.00 uur en op donderdag van 9.00 – 11.30 uur. Je vindt ons bij Welzijn De Meierij in ’t Spectrum in Schijndel. Kom gerust eens langs, je kunt zo binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

Geld&Zo is een samenwerkingsverband van Juvans Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Lumens, MEE Zuidoost Brabant, ONS welzijn Veghel e.o. en Welzijn De Meierij.

Welzijn Meierijstad