logo welzijn de meijerij

Bij Welzijn de Meierij is de werkplaats financiën officieel geopend door wethouder Menno Roozendaal. Hij onthulde de naam van de werkplaats ‘Geld&Zo’. De werkplaats is een gratis inloop voor mensen met vragen over geld en formulieren.

De naam is bedacht door Boudewine van der Donk. Met het winnen van de prijsvraag won ze 2 kaartjes voor de Efteling.  Welzijn de Meierij bedankt iedereen die mee heeft gedaan aan de prijsvraag.

Vanaf 13 november a.s. kunnen inwoners bij Geld&Zo terecht voor hulp bij bijvoorbeeld het invullen van formulieren, het aanvragen van regelingen of het controle krijgen èn houden op je geldzaken. Wij zijn er iedere dinsdag van 14.00 – 16.00 uur en op donderdag van 9.00 – 11.30 uur. Je vindt ons bij Welzijn De Meierij in ’t Spectrum in Schijndel. Kom gerust eens langs, je kunt zo binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

Geld&Zo is een samenwerkingsverband van Juvans Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Lumens, MEE Zuidoost Brabant, ONS welzijn Veghel e.o. en Welzijn De Meierij.

Welzijn Meierijstad
Tip de redactie!