wedstrijdverslag Zephyr dames 1 – Acritas

logo-zephyr-Schijndel

Zaterdag 10 december speelden de dames van handbalvereniging Zephyr een thuiswedstrijd tegen Acritas. De dames uit Schijndel gingen voortvarend van start. Acritas opende de score met een eerste doelpunt. Esther van Eggelen scoorde hierna door middel van een bovenhands schot. Loes Ketelaars stond de eerste helft in de goal en zorgde voor een aantal mooie reddingen.

De eerste helft ging gelijk. Er werden meerdere penalty’s uitgedeeld aan beide kanten. Mariëlle van der Aa en Willeke Timmers maakte hier gebruik van en scoorde beide een penalty. De dames gingen de rust in met een stand van 11-13. Na wat tips en aanpassingen gingen de dames van Zephyr vol goede moed de tweede helft in. De strijd ging verder en de stand ging in het begin weer gelijk op. Alisha de Wit stond de tweede helft in de goal.

Ook in de tweede helft werden er meerdere penalty’s uitgedeeld vooral voor de dames van Acritas. Hierdoor kwamen de dames van Zephyr op een achterstand van vier punten die niet makkelijk meer in te halen was. Ook op het veld was Loes Ketelaars in vorm. Ze scoorde net als Esther van Eggelen en Anouk van Os meerdere doelpunten. Maar helaas mocht het niet baten en eindigde de wedstrijd met een stand van 20-26. Volgende week zaterdag spelen de dames van Zephyr een uitwedstrijd tegen Bedo.