Wedstrijdverslag: Schijndel/DeWit wint ook van Vessem

Logo_RKSV_Schijndel

Schijndel/DeWit heeft ook de lastige klus in Vessem tot een goed einde gebracht. Keeper Timo de Louwere raakte bij de warming up geblesseerd maar werd prima vervangen door Dennis Schoenmaker. Vanaf het eerste moment nam Schijndel/DeWit het initiatief en dat resulteerde al in de 5e minuut in een doelpunt. Kaj de Visser mocht een hoekschop nemen en Thomas Jan van Raaij kopte de bal voor de voeten van Brent Blummel en de 0-1 was een feit. Vessem probeerde het spel naar zich toe te trekken maar met de veelvuldig gehanteerde lange ballen wist de verdediging van Schijndel/DeWit wel raad. Het spel was meer spannend dan fraai maar Schijndel/DeWit bleef de bovenliggende partij. In de 39e minuut bereikte een perfecte pass van Tjeerd Pijnenburg Stan Guns en met een prima knal bracht hij de stand op 0-2. Na 45 minuten blies de scheidsrechter voor rust met een verdiende voorsprong voor Schijndel/DeWit.

Na de rust zonder wissels komt Vessen sterk uit de startblokken maar de hoop verdwijnt al snel als in de 51e minuut een mooie aanval opgezet door Stan Guns en Martijn van Grinsven de bal bij Kaj de Visser komt en deze schiet Schijnde/DeWit naar 0-3. Een paar minuten later wordt een gegeven vrije trap aan Schijndel/DeWit slordig genomen door Sharan Heshmatollah en uit deze situatie kan Vessem de 1-3 scoren. Even later wordt de geblesseerde Max Neppelenbroek vervangen door Jirre Kreemer en Vessem wisselt van Nunen voor van Riet. In de 61e minuut redt de keeper van Vessem geweldig bij een mooi schot van Stan Guns. Even later wisselt Vessem Bram Dekkers voor Jop de Laat en in de 65e minuut een hele mooie aanval over vier schijven en Brent Blummel geeft een perfecte voorzet die door Kaj de Visser in het doel wordt gewerkt 1-4. Even later weer een mooie voorzet van Brent Blummel en Bart de Wit werkt deze perfect af en de stand is 1-5. In de 72e minuut komt Mark Onwezen de moe gestreden Brent Blummel vervangen en Vincent van Rozendaal komt voor Martijn van Grinsven. In de 85e minuut bereikt een prima pass van Sharan Heshmatollah Stan Guns en deze maakt er 1-6 van. In de 90e minuut maakt Vessem nog de 2-6 maar met deze overwinning bereikt Schijndel/DeWit de finale wedstrijd a.s. zondag thuis tegen Acht uit Eindhoven. Met deze inzet moet het mogelijk zijn om het derde klasse schap veilig te stellen.