Wedstrijdverslag: Mark Smits matchwinner voor WEC

Logo WEC

WEC blijft meedraaien in de strijd om het kampioenschap. Ook in de wedstrijd tegen het stugge RKKSV liet men weer zien over een ongekende wil om te winnen te beschikken. De wedstrijd tegen RKKSV leek het op 0-0 uit te draaien maar in de laatste minuut knikte toch nog Mark Smits de winnende treffer binnen: 0-1. WEC heeft dat dit seizoen al vaker gepresteerd. Het elftal blijft tot het laatste fluitsignaal strijden. Dat WEC inmiddels voor de titel gaat is wel duidelijk. WEC gaat voor de titel inmiddels, laat daar geen misverstand over bestaan. Trainer Bas van de Veerdonk: “Als je na zeventien duels bovenaan staat zou het gek zijn als het niet ging kriebelen. Natuurlijk willen we die titel grijpen maar het seizoen is zeker niet verloren als we het net niet zouden halen.” Het veld  van RKKSV was abominabel slecht en er viel zondagmiddag eigenlijk niet te voetballen.

WEC had de gehele wedstrijd het beste van het spel maar kwam mede door het slechte veld niet tot scoren. Daar was mede debet aan dat de scheidsrechter twee doelpunten van WEC afkeurde. Trainer Bas van de Veerdonk: “De eerste was buitenspel zei men. Daarna was het aanvallen van de keeper. Ik weet het niet, misschien was het een foutje van de scheids maar dan wel zijn enige van de middag. Het zij hem dus vergeven.” WEC bleef aandringen maar  leek genoegen te moeten nemen met een gelijkspel. Totdat vlak voor tijd Julian van Tiel op links doorbrak en een perfecte voorzet gaf. Deze werd door Mark Smits binnengekopt: 0-1. WEC staat nog steeds bovenaan. Aangezien de concurrent Nulandia haar ook winnend afsloot blijft het verschil één punt.

WEC speelt de volgende competitiewedstrijd thuis tegen SCMH. In verband met Paaspop is de wedstrijd verzet naar komende donderdag om 20:00 uur.

Tip de redactie!