Wedstrijdverslag: laatste wedstrijd van het seizoen dames Zephyr eindigt in gelijkspel

Zondag 7 april speelden de dames van Zephyr hun laatste uitwedstrijd tegen Lido 2.
Anouk van Os ging goed van start en scoorde de eerste 4 doelpunten voor Schijndel. Het ging gelijk op en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Er werden meerdere penalty’s gegeven aan beide kanten. Waar Sonja van Hamond de penalty’s voor Zephyr wel scoorde, wist keepster Esther van Eggelen de penalty tegen te houden. Tijdens de rust was het 5-6 in het voordeel van Zephyr.

Na de rust ging het weer gelijk op. Alisha de Wit stond nu in de goal en stond goed te keepen. Het spel liep even stil, er werd van beide kanten niet veel gescoord. Esther van Eggelen wist hier verandering in te brengen en scoorde voor Zephyr een aantal keer achter elkaar. De dames van Zephyr stonden voor met 10-12. Toen liep Lido 2 breaks achter elkaar waaruit 2 keer gescoord werd wat de stand op een gelijkspel bracht. Het werd nog erg spannend. De dames van Zephyr kregen net voor het eind nog een 2-minuten tijdstraf. Gelukkig wisten ze het in de verdediging dicht te houden. Helaas wisten de dames van Zephyr ook niet meer te scoren. De eindstand werd 12-12.
Zephyr kijkt terug op een geslaagd seizoen waarin ze in de bovenste helft geëindigd zijn.

Heb je zin om volgend seizoen mee te handballen met de dames van Zephyr? Kom dan een keertje langs tijdens de training of stuur een mailtje!