Wedstrijdverslag Groesbeeks Glorie – Zephyr dames 1

logo-zephyr-Schijndel

Zondag 8 oktober speelden de dames van handbalvereniging Zephyr hun eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen in Groesbeek. De dames uit Schijndel gingen voortvarend van start en Esther van Eggelen opende de score door middel van een onderhands schot.

De eerste helft ging gelijk op en de invalkeepster Ingrid Bijnen stond haar mannetje goed in de goal. De verdediging van Zephyr zat goed dicht, hierdoor kregen de Groesbeekse dames wel meerdere penalty’s toebedeeld en hierdoor bleef de ruststand in evenwicht, 4-4.

In de rust werden een paar verbeterpunten aangehaald door coach Ad Martens en we gingen vol goede moed de tweede helft in. De strijd ging verder en de stand ging in het begin gelijk op. Marieke van Thiel passeerde de tegenstander en bracht de stand op 6-6. Daarna kwam het aan op conditie en de dames Zephyr lieten steken vallen en gingen af en toe slordig om met kansen. Anouk van Os wist nog wel 2 keer de Groesbeekse verdediging te passeren en het doel te treffen. Uiteindelijk moesten de dames van Zephyr de wedstrijd uit handen geven en werd de eindstand 14-10 en gingen ze zonder punten naar huis.

Doelpunten:  Esther van Eggelen 6 , Marieke van Thiel 2, Anouk van Os 2.

Wij zijn nog op zoek naar een keepster voor het 1e team, mocht u interesse hebben of graag een paar keer mee trainen mail naar ingrid@handbalzephyr.nl.