Wedstrijdverslag: dames Zephyr verliezen laatste thuiswedstrijd tegen Lido

logo-zephyr-Schijndel

Zaterdagavond 23 maart speelden de dames van Zephyr hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Ze mochten het thuis opnemen tegen de koploper Lido 1.

Lido 1 opende de score door een aantal snelle aanvallen te spelen. Ze kwamen al snel op een voorsprong van 0-5. Sonja van Hamond maakte het eerste doelpunt voor Zephyr, via een rebound wist ze vanaf de cirkel de keepster van Lido 1 te passeren. Het volgende doelpunt voor Zephyr werd gemaakt door Esther van Eggelen. De bal kwam wederom terug vanaf de keepster en zo wist Esther van Eggelen de bal aan te nemen en af te ronden. Lido 1 speelde snelle aanvallen en wisten de goal goed te vinden waardoor de dames van Zephyr met een achterstand van 6-16 de rust in gingen.

Na rust zorgde Zephyr voor het eerste doelpunt door een mooie opgezette aanval die afgerond werd door een prachtig sprongschot van Esther van Eggelen. De dames van Zephyr kwamen wat terug door mooie aanvallen te spelen en Marieke van Thiel wist vanuit de hoek het doel goed te vinden.  Door het snelle spel van Lido 1 maakten de dames van Zephyr een aantal fouten in de verdediging waardoor Lido 1 een aantal penalty’s kregen. Toch bleef Zephyr knokken en zorgden voor mooie aanvallen die goed afgerond werden door de opbouwers. De dames van Zephyr hebben hard gewerkt maar helaas geen overwinning weten te behalen tijdens de laatste thuiswedstrijd.

De eindstrand werd 16-24.