Foto’s opening bijenpark Schaapskooi

Schaapskooi-Schijndel-logoVanmiddag werd het nieuwe bijenpark bij de Schaapskooi officieel geopend. Door o.a. imker Piet Claassen en vele andere vrijwilligers is de afgelopen jaren jaren enorm veel werk verzet om het bijenpark te kunnen realiseren. Voorzitter Bart Claassen van de Stichting Schaapskooi Schijndel was dan ook enorm trots op het fraaie resultaat. Het bijenpark is mede tot stand gekomen door sponsors en instellingen die op ieder op eigen wijze hun bijdrage hebben geleverd. Schaapskooi Schijndel is hen dan ook veel dank verschuldigd, zo gaf voorzitter Bart Claassen aan. Na zoon Bart mochten ook vader Piet en vertegenwoordigers van het Groene Woud en de Nederlandse Bijenhouders Vereniging een kort woordje spreken tot de belangstellenden.

Schaapskooi_bijenpark

Na alle mooie woorden was het tijd voor de onthulling van het naambordje behorende bij het park. Het bordje wat netjes was ingepakt met de Schijndelse vlag. Na de onthulling verscheen het bordje met de passende naam “bijenpark”.

Hierna konden de belangstellenden het park zelf gaan bewonderen, waarbij iedereen kon constateren dat het een mooie aanwinst is voor de Schaapskooi en voor Schijndel en zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen.

Wij waren vanmiddag bij de opening en maakten onderstaande fotoreportage.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!