WC Monster (familievoorstelling vanaf 5 jaar)

KEG Schijndel

Door Theatercollectief Lefkop

Een flitsende, humoristische voorstelling over je angsten overwinnen en je dromen najagen.

Elène werkt al jaren als toiletjuffrouw in een superduur warenhuis, maar droomt eigenlijk van verre reizen. Ze verveelt zich. Elke dag is hetzelfde. Op een dag is er iets raars aan de hand. Elène’s klanten gaan de WC in, maar komen er niet meer uit. Ze gaat op onderzoek uit met behulp van de kinderen. Zal ze het mysterie ontrafelen?

“De voorstelling is overduidelijk met veel plezier en liefde gemaakt. De voorstelling werkt vooral door het uitbundige spel dat vol op het publiek gericht is. Het plotje, hoe zoetjes ook, is precies ondeugend genoeg en op de juiste momenten verrassend.” Uit een recensie in de Theaterkrant.

Reserveren

WC Monster was een theaterhit op festival De Parade. Lefkop is een energiek gezelschap van jonge theatermakers uit Rotterdam.  Ook voor volwassenen is er volop te genieten! WC Monster wordt gespeeld door Carl Hoogvliet, Dennis Jongejan en Elène Zuidmeer. Tekst en regie van Tim Kamps. Wil je zeker zijn van een plaats, reserveer dan via kegtheater@gmail.com

Kaartjes zijn €5,- en de organisatie is in handen van KEG Schijndel. Indien niet uitverkocht ook kaartjes aan de kassa, open vanaf 13.00 uur op 5 november. Voorstelling begint om 14.00 uur in ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel.

Lefkop, WC Monster, KEG
Foto: KEG
Tip de redactie!