Logo Bibliotheek Meierijstad

Bibliotheek Schijndel organiseert op donderdag 6 december de Walk & Talk, de koffiepauze voor werkzoekenden, in de bibliotheek.

 Walk & Talk is een maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden. Werkzoekenden krijgen dan de gelegenheid om contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. Ook krijgen ze tips en suggesties die hen kunnen helpen in de zoektocht naar een baan. Er worden geregeld gastsprekers uitgenodigd die een korte inleiding geven op een thema rondom werk. De nadruk ligt op het ontmoeten van andere werkzoekenden en het leggen van nieuwe contacten.

Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten. Deelnemers krijgen tips om dit goed aan te pakken. Tijdens de bijeenkomsten wordt informatie over de nieuwe manier om te solliciteren gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers.

De bijeenkomst begint om 9.30 uur en is gratis te bezoeken. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Wilt u meer weten over de activiteiten die wij organiseren of wilt u een abonnement? Kijk dan op: www.bibliotheekmeierijstad.nl

Walk & Talk, Bibliotheek
Tip de redactie!