Vrijwilligers gezocht door Steunpunt Vrijwilligerswerk

logo welzijn de meijerij, WdM 1

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Wij brengen hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden. Deze keer speciale aandacht voor: Woonservice Zuid.

Eetpunt is op zoek naar een kok

Elke maandag wordt er bij het Eetpunt door 3 personen voor 26 deelnemers gekookt. Er wordt gezocht naar een vrijwilliger voor uitbreiding van de kookgroep. De vrijwilliger stelt samen met de andere vrijwilligers het menu samen. Werktijden zijn een- of tweemaal per maand op maandag van 08.30 tot 14.00 uur.
(Vacaturenummer 22310)

Koken

Creatieve activiteitenbegeleider

Bent u een kei in het bedenken en organiseren van allerlei creatieve activiteiten? En vindt u het erg leuk om met ouderen te werken? Elke maandag is er van 09.30-12.00uur een activiteit. Hiervoor wordt een creatieve activiteitenbegeleider gevraagd.
(Vacaturenummer 22748)

Wij verwijzen u graag naar onze website (www.welzijndemeierij.nl ) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.

Wilt u graag meer informatie of heeft u interesse? Dan komen we graag met u in contact. U kunt contact opnemen met ons via de mail: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl of bel ons: 073-5441400.




Tip de redactie!