Vrijwilligers World CleanUp Day bezoeken Plastic Recycling Company

Afgelopen zaterdag waren in in Schijndel op diverse plekken vrijwilligers actief tijdens World CleanUp Day. Ook in wijk Plein werd er door vrijwilligers voor gezorgd dat zwerfafval werd opgeruimd zodat Schijndel weer een beetje schoner werd. Na afloop van deze opruimactie konden vrijwilligers een kijkje gaan nemen bij Plastic Recycling Company. Van deze mogelijkheid werd door zo’n 35 vrijwilligers gebruik gemaakt.Tijdens het bezoek werd een rondleiding door het bedrijf gegeven en werd gezamenlijk gekeken naar de de documentaire van De Monitor.

De rondleiding werd mede georganiseerd door Wim van der Rijt en Maaike Boon van Ostade, die ook de opruimactie in wijk Plein organiseerden.

Wat doet Plastic Recycling Company?

Plastic Recycling Company is gespecialiseerd in het bewerken van kunststof reststromen uit industrie. Het bedrijf beschikt over moderne machinelijnen waarmee de kunststoffen vermalen wordt tot grondstof voor de kunststof verwerkende industrie. Men levert als maalgoed vele soorten kunststoffen onder andere PE, PP, PS, PC, PA, PMMA, ABS en op aanvraag diverse andere kunststoffen. Met vaste transporteurs staat het bedrijf nationaal en internationaal garant voor snelle inzameling en levering van harde kunststoffen en dan met name oude tuinmeubelen.
Tip de redactie!