logo welzijn de meijerij, WdM 1

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Wij brengen hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden. Deze keer speciale aandacht voor:

Zorgboerderij de Heesdonck zoekt vrijwilligers.

Zorgboederij de Heesdonck is een dagbesteding voor ouderen en biedt deze doelgroep een zinvolle en aangename invulling van de dag. Hierdoor kunnen mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen en daarbij worden de mantelzorgers ook ontlast.
Tijdens deze dagbesteding bieden zij een breed aanbod van activiteiten aan voor ieder wat wils. Om deze activiteiten, maar ook de mensen te begeleiden kunnen zij de hulp van vrijwilligers hard gebruiken. De activiteiten zijn van samen met mensen wandelen tot een kaartspelletje spelen en koffie schenken. Tijden en dagen zijn in overleg.
(vacature nummer 22209)

Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Mogelijk bent u op zoek naar andersoortige klussen?

Graag maken wij u attent op onze website (www.welziindemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.
Zorgboerderij de Heesdonck

Open chat
Tip de redactie!