logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij en als zodanig zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of  wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode.  Dat mag u heel breed opvatten en daarom zijn er voor vrijwel iedereen geschikte vacatures en bezigheden. Deze keer besteden wij speciale aandacht aan een vacature van woonvorm ‘De Eekelhof’, stichting SWZ Zorg.

Vrijwilliger voor begeleiding en ondersteuning van bewoners van de Eekelhof (vacaturenummer 20302)

Woonvorm De Eekelhof is een woonvorm waar cliënten van jong tot oud met niet aangeboren hersenletsel (NAH) of een lichamelijke beperking, beschikken over een eigen appartement en tuintje en gebruik maken van een centrale huiskamer. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor de bewoners, en dáárvoor is woonvorm De Eekelhof dringend op zoek naar vrijwilligers: 

  • Bezoekvrijwilligers om met een bewoner een kaartje te leggen, een kopje koffie te drinken of gewoonweg een gesprekje te voeren.
  • Ook voor een bezoek aan het zwembad worden vrijwilligers gezocht om de mensen te begeleiden en te helpen met uit- en aankleden.
  • Begeleiding van een kaartmiddag
  • Begeleiding van een vrouwenmiddag

De werktijden zijn afhankelijk van de activiteit en worden in onderling overleg bepaald.

Neem gerust contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij als u meer informatie wilt: u kunt  bellen (073 – 5447400) of mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl.

Op onze website (www.welziindemeierii.nl) kunt u veel meer informatie vinden over allerlei vacatures.
Tip de redactie!