Ook dit jaar organiseert Stichting Rondom d’n Toren weer de voorjaarskermis op de Boschweg in Schijndel. De kermis zal plaats vinden op 5 – 6 – 7 april, op het evenementen terrein op de Boschweg. Het is de organisatie ook dit jaar weer gelukt om een leuke gezellige maar kleinschalige kermis neer te zetten.

Met onder andere zo’n 10 attracties, een gratis loterij en bij de horeca gezellige bands.
De kermis is geopend op vrijdag en zaterdag van 14.00u tot 23.00u en op zondag van 13.00u tot 23.00u. Waarvan het eerste uur weer prikkel-arm zal zijn.

Prikkelarm uurtje

Het prikkelarm uurtje houd in dat de attracties zo veel mogelijk zonder licht, geluid of andere effecten zal draaien. Dit speciaal voor alle mensen die graag naar een kermis gaan, maar dit vanwege de hoeveelheid aan licht en geluidsprikkels niet kunnen/willen. Stichting Rondom d’n Toren hoopt met dit prikkelarme uur alle mensen de kans te bieden een kijkje te nemen op deze gezellige voorjaarskermis. Het prikkelarme uurtje is dus op zondag van 13.00u tot 14.00u daarna zal de kermis weer draaien als vanouds.

Loterij

De kermis en prijzen van de loterij zijn mede mogelijk gemaakt door Vrienden van St. Rondom d’n Toren. Wie deze vrienden zijn en andere informatie vind u op onze website: www.rondomdntoren.nl
Voorjaarskermis Boschweg 2019

Tip de redactie!