Op 7 juni aanstaande gaat de Schijndelse Monique Versluis – vd Meijden voor de 5e keer deelnemen aan de Alpe d’HuZes. De bedoeling is om zo vaak als mogelijk de Alpe D’Huez te beklimmen. Deelnemers aan deze tocht laten zich sponsoren en organiseren activiteiten om geld in te zamelen voor de Nederlandse Kankerbestrijding.

Voordat Monique afreist naar Frankrijk gaat zij op 26 mei a.s. het leven vieren met een feest met de toepasselijke naam: “Wij vieren het leven met een feest”. Wil je Monique steunen meld je dan nu aan voor dit all-in feest bij Restaurant-Zaal De Nachtegaal via:

minkenmonique@hotmail.com

Het feest is volledig verzorgd met een buffet en drankjes. Dit alles voor €49,50.

Er zullen tijdens deze avond diverse live artiesten optreden zoals  Esther van Heeswijk, Dirk Drost en René Ulehake.  DJ Richard zal voor een feestelijke avond zorgen! En als we het over een feest hebben mag natuurlijk Christel de Laat niet ontbreken, zij zal ook aanwezig zijn om ook haar leven te vieren met een feest.

Kom naar de Nachtegaal en steun Monique en de Nederlandse Kankerbestrijding want de opbrengst van dit superfeest zal ten goede komen aan onderzoek naar de oorzaken en oplossingen voor kanker en voorlichting hierover.

Je bent vanaf 20.00 uur welkom in de discozaal. Het feest zal tot 1.00 uur duren.
Tip de redactie!