logo welzijn de meijerij

Vervoer op Maat bestaat al bijna 2 jaar, maar is nog niet bij iedereen bekend.  De vrijwillige chauffeurs van Vervoer op Maat zorgen voor uw vervoersvragen binnen Schijndel en Wijbosch

Heeft u geen familie of kennissen die u kunnen vervoeren naar afspraken van medische aard, naar familie of anderszins, dan kan Vervoer op Maat u wellicht helpen. De vrijwillige chauffeur haalt u thuis met zijn/haar eigen auto op en zet u voor de deur van uw bestemming af. Na de afspraak brengt hij/zij u later weer thuis. In overleg is het mogelijk dat de chauffeur u begeleidt naar uw afspraak als u bijv. minder mobiel bent of dat hij/zij op u wacht bij een medische afspraak. Ook voor andere hulpvragen m.b.t. vervoer kunt u bij ons terecht. Er wordt zo mogelijk op alle dagen van de week, dus ook in het weekend, gereden.

Hoe werkt het?

U geeft zo snel mogelijk door (bij voorkeur minimaal 5 werkdagen van te voren) waar u naar toe wilt, op welke tijd u verwacht wordt en of u een hulpmiddel zoals een rolstoel (inklapbaar) of rollator gebruikt. Het aanvragen van een rit gaat via de administratie van Welzijn de Meierij, te bereiken op 073 – 5441400.

Wat kost het?

Voor Vervoer op Maat betaalt u een vergoeding van € 0,30 per gereden kilometer vanaf het huisadres van de chauffeur. De minimale kosten voor een enkele rit bedragen € 1,50. Eventuele parkeerkosten die verschuldigd zijn bij de plaats van bestemming worden ook door u betaald.

Dashboard, auto
Tip de redactie!