Vertederende en tegelijk spectaculaire natuurfilm in Het Gasthuis

Logo Filmclub Schijndel

Als verrassende afsluiting van een mooi filmjaar heeft Filmclub Schijndel gekozen voor een bijzondere natuurfilm. Geen standaard film, maar een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen in de stad. Dat levert zowel vertederende, boeiende als ook spectaculaire beelden op. Het is een film vol contrasten. Het gaat over vergankelijkheid, overleven in de stad, eten en gegeten worden, maar vooral over het constante nieuw ontluikende leven overal in de stad. Het kijken van de film is een belevenis . Hij boort een onuitputtelijke bron van interessante interacties tussen dier en mens aan. Wanneer je na het kijken naar buiten gaat kijk je met geheel andere ogen naar je eigen leefomgeving.

Deze film kunt u zien in Het Gasthuis, dinsdagavond 18 december, aanvang 20.00 uur. Reserveren voor deze film  is noodzakelijk. Toegang voor leden Filmclub 5,50 euro, voor niet-leden 7 euro maar met strippenkaart 6 euro.
Voor reserveren en informatie over deze avond zie de website van de Filmclub www.schijndelfilm.nl.

 Bohemian Rhapsody uitverkocht

Sinds de opening van de nieuwe podium accommodatie in ’t Spectrum kunnen er extra en ook zeer actuele films vertoond worden. Zo vertoont de Filmclub op 20 december de bijzondere muziekfilm ‘Bohemian Rhapsody’, een ode aan Queen en in het bijzonder aan hun legendarische leadzanger Freddy Mercury. De film is helaas uitverkocht. Om tijdig te kunnen reserveren voor toekomstige extra films kunt u de website raadplegen van Filmclub Schijndel, www.schijndelfilm.nl.

het-gasthuis, Filmclub Schijndel
Tip de redactie!