Verslag voorjaarskermis Boschweg door Stichting Rondom d’n toren

Voorjaarskermis

Boschwegse kermisDe kop is eraf kunnen we wel zeggen.

Afgelopen weekend heeft iedereen, jong en oud, kunnen genieten van de voorjaarskermis. Het was natuurlijk ons eerste evenement wat wij als nieuw bestuur mochten regelen.
Helaas loopt niet altijd alles precies zoals je van te voren hebt geplant. Maar gelukkig hebben we overal op tijd kunnen inspringen. Wij als bestuur zijn erg tevreden over hoe het allemaal is verlopen, en we hebben enorm genoten.
Het prikkelarm uurtje was ook echt een succes. De opkomst was meer dan we gehoopt hadden. Helaas liep het wat vertraging op maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Ook blijkt dus dat je niet zomaar alles uit kunt zetten. Je kunt dus niet geheel prikkelarm zijn. Maar alle exploitanten hebben zeker hun best gedaan. Er waren zelfs mensen speciaal op dit uurtje af gekomen. Ondanks de opstart probleempjes kregen we veel positieve reacties. Zo fijn om te horen dat deze mensen blij zijn dat ze ook eindelijk eens een keertje naar een kermis kunnen. We zullen hier volgend jaar dan ook zeker weer aandacht aan besteden.

De opkomst op de kermis was super. Gelukkig zat het weer ons ook mee, al voelde het af en toe wat fris.
Natuurlijk hadden we in navolging van het oude bestuur een Gratis Loterij.
Prijswinnaars Boschwegse kermisDe volgende personen zijn de gelukkige prijswinnaars:

1ste prijs:
Ella
Een volledig verzorgd dagje Efteling voor 4 personen.
Gesponsord door Rockcafé The Holy Cow.

2de Prijs:
Mats van Nistelrooij
Een kindertablet. Gesponsord door Winkelreus Computers.

3de Prijs:
Kay van de Zanden.
Een jaarabonnement Billy Bird Hemelrijk voor 4 personen. Gesponsord door Stichting Rondom d’n Toren.

Het enige wat ons nog rest te zeggen is dat we een speciale dank willen uitspreken naar alle buurtbewoners, want voor hen betekent het, ondanks de gezelligheid, dat de voorjaarskermis ook enige overlast met zich mee brengt. Verder willen we ook de kermisexploitanten en Harry Vossen bedanken voor hun bijdrage aan deze kermis.
Volgend jaar zullen we er ook weer een spetterende kermis van maken. Nu ga we ons weer storten op ons volgende evenement. De Boschwegse Mèrt die op 10 September zal plaatsvinden. Voor meer info hierover kijk even op onze vernieuwde website.

Stichting Rondom d’n Toren

Voor foto’s kunt u terecht op onze foto pagina
Tip de redactie!