VakantieXperts Schijndel en VakantieXperts Columbus gaan krachten bundelen

Met optimale en vertrouwde service!

 

De twee VakantieXperts reisbureaus in Schijndel bundelen hun krachten.

Hoofdstraat 95C gaat sluiten
Deze locatie van VakantieXperts gaat sluiten

De twee filialen gaan vanaf 1 oktober samen verder als VakantieXperts Schijndel. Dit betekent dat het VakantieXperts reisbureau aan de Hoofdstraat 95C zal sluiten. Klanten kunnen voortaan met al hun vragen terecht bij het VakantieXperts filiaal aan de Hoofdstraat 154a in Schijndel. Hier wacht hen de optimale, persoonlijke en vertrouwde service die men van VakantieXperts gewend is in een warme, toegankelijke sfeer. De reisadviseurs van VakantieXperts.

De reisadviseurs van VakantieXperts aan de Hoofdstraat 95C staan nog tot 30 september voor u klaar. Daarna sluiten de deuren en zijn alle toekomstige reizigers welkom bij het filiaal aan de Hoofdstraat 154a. De voor velen reeds bekende reisadviseurs Elle en Vanessa gaan mee naar de nieuwe locatie en vormen samen met Wendy, Wilhelmien, Monique, Natasja en Karin het vertrouwde team van VakantieXperts Schijndel.

Over VakantieXperts.

VakantieXperts is met haar 220 vestigingen en ruim 750 reisexperts al 12 ½ jaar een bron van inspiratie. VakantieXperts volgt de trends op het gebied van reizen op de voet en brengt deze onder andere tot uiting in haar aanbod en in een schitterende brochure, van waaruit de lezer zelf zijn ultieme reis kan samenstellen. Bij VakantieXperts vind je de vakantie die precies bij je past én je verrast. Met VakantieXperts maak je van elke vakantie dan ook een ontdekking.

Nieuwe locatie VakantieXperts Schijndel
Nieuwe locatie VakantieXperts Schijndel

Bezoekadres: VakantieXperts Hoofdstraat 154a 5481 AJ Schijndel VakantieXperts Schijndel is bereikbaar via 073-5498611.
Tip de redactie!