Vanmiddag speelden SV Avanti’31, Schijndel en WEC hun wedstrijden in de derde klasse 3 en 4e klasse H (WEC).

ODC  – SV Avanti’31 

Avanti heeft de lastige uitwedstrijd in Boxtel met 1-2 weten te winnen.  Avanti zet hiermee de goede reeks voort en blijft hierdoor 2e in de competitie achter Real Lunet dat vandaag eenvoudig met 1-5 won in en van Haarsteeg.

Later volgt een nog een wedstrijdverslag van deze wedstrijd.

Schijndel/De Wit  – Sint Michielsgestel 

Net als vorige week tegen Avanti moest Schijndel deze week opnieuw een kleine nederlaag slikken. Thuis tegen Sint Michielsgestel werd werd met 1-0 verloren. Hierdoor blijft Schijndel op de 13e plek staan in de competitie. Wederom dus een teleurstellend resultaat voor het elftal van Henry van Alebeek. Volgende week is staan er geen wedstrijden op het programma, maar op 18 februari zal Schijndel gaan spelen tegen koploper Real Lunet. Een mooie uitdaging voor het team.

Later nog een wedstrijdverslag van deze wedstrijd.

FC Uden – WEC 

Koploper WEC ging deze middag op bezoek bij FC Uden. Ook deze middag wist het team uit Wijbosch de wedstrijd om te zetten in een overwinning. Men won met een nipte 0-1 en blijft hierdoor koploper in de 4e klasse H. Omdat de naaste concurrent FC Schadewijk niet wist te winnen van de Vorstenbossche Boys loopt WEC nu uit naar een voorsprong van 4 punten op FC Schadewijk, dat zelf op doelsaldo wordt voorbij gegaan door Nulandia dat nu de nummer 2 is in de competitie.

RKSV Schijndel
Tip de redactie!