Zoals eerder vandaag te lezen was op deze website speelden de Schijndelse clubs vanmiddag een competitiewedstrijd. SV Avanti’31 en Schijndel/De Wit in de derde klasse C en WEC in de 4e klasse H.

Hieronder de uitslagen van de vandaag gespeelde wedstrijden.

Sint Michielsgestel – SV Avanti’31:  1-0

SV Avanti’31 heeft vanmiddag een nederlaag geleden in de wedstrijd tegen Sint Michielsgestel. In Sint Michielsgestel werd het 1-0 voor de thuisclub. Dit is zuur voor Avanti omdat directe concurrent Real Lunet wel ruimschoots won en daardoor nu 4 punten voorsprong heeft op de ranglijst.

Een uitgebreid verslag van deze wedstrijd volgt zo spoedig mogelijk.

Schijndel/De Wit – RKDVC:  1-0

Eindelijk weer de overwinning waar Schijndel/De Wit al zo lang op heeft moeten wachten. Ook een hele belangrijke overwinning in de strijd tegen degradatie. Dit zal het team van trainer Henry van Alebeek moed geven om te blijven strijden tijdens de laatste 10 wedstrijden, om zo het seizoen met een goed gevoel te gaan afsluiten.

Omdat hekkensluiter Wilhelmina wist te winnen van Nieuwkuijk liep Schijndel 3 punten in en blijst de afstand naar Wilhelmina 4 punten.

Komende donderdagavond staat er voor Schijndel/de Wit een inhaalwedstrijd op het programma men speelt dan om 19.30 uur uit bij ODC  in Boxtel.

Een uitgebreid verslag van deze wedstrijd volgt zsm.

De stand in de derde klasse C:

RKKSV – WEC:  0-1

Een belangrijke overwinning voor WEC vanmiddag in Rosmalen. Er werd met 1-0 gewonnen, waardoor WEC koploper blijft in de 4e klasse H. Omdat Nulandia ook eenvoudig zijn wedstrijd wist te winnen blijft de voorsprong 1 punt.

Het verslag van deze wedstrijd volgt woensdag.

De stand in de 4e klasse H:

RKSV Schijndel, Voetbal
Tip de redactie!