Uitslagen zondag amateurvoetbal: Schijndel/De Wit, SV Avanti’31 en WEC

Vanmiddag werden er de volgende wedstrijden gespeeld in het zondag amateurvoetbal door de Schijndelse clubs:

3e klasse C:

SV Avanti’31 – Vlijmense Boys 3 -1
Nieuwkuijk – Schijndel/De Wit 3-3

SV Avanti’31 deed vanmiddag wat het moest doen, het won met 3-1 tegen de Vlijmense Boys, waardoor het afwachten was welk resultaat Real Lunet zou behalen tegen ODC uit Boxtel. Omdat ook Real Lunet ook eenvoudig met 3-1 wist te winnen zijn zij de kampioenen in de derde klasse C. Avanti zal nu playoff wedstrijden gaan spelen om promotie naar de 2e klasse binnen te halen.

Schijndel/De Wit speelde vanmiddag met 3-3 gelijk tegen Nieuwkuijk. Hierdoor loopt men 1 punt in op Haarsteeg dat vanmiddag met 1-0 verloor van Wilhelmina. Hierdoor mag Schijndel/De Wit blijven hopen op een minimale kans dat men direct lijfsbehoud kan realiseren. Men moet dan zelf zien te winnen van kampioen Real Lunet en Haarsteeg zou dan moeten verliezen van nummer 3 BMC. Het zou een heel mooi slot van deze competitie betekenen voor het team van Henry van Alebeek. Die in de tweede helft van de competitie steeds betere resultaten wist te behalen.

4e klasse H:

WEC – Cito 0-4

WEC heeft het vanmiddag af laten weten in de wedstrijd tegen Cito. Op eigen terrein werd met 0-4 verloren. Hierdoor is de kans op de titel in de 4e klasse H verkeken en werd het ook nog een voorbij gegaan door Nulandia dat nu tweede staat in de competitie op 2 punten achterstand van koploper FC Schadewijk. FC Schadewijk haalde vanmiddag flink uit tegen FC Uden en won thuis met 9-0. Nulandia was veel te sterk voor Maliskamp en won met 5-0. Een hard gelag dus voor de het Wijbosche team, wat het hele seizoen mooie resultaten wist te behalen.

WEC, Voetbalveld
Tip de redactie!