Welzijn de Meierij staat voor u klaar in de situatie rondom corona

logo welzijn de meijerij, WdM 1

Ons dagelijks leven wordt door de Coronacrisis opnieuw op zijn kop gezet. Het coronavirus heeft Nederland in z’n greep. Dit baart de welzijnsinstellingen zorgen, en doet ze vooral meeleven met alle ouderen, zieken en andere kwetsbaren. Als samenleving staan wij hierin gezamenlijk voor een grote opgave. Welzijn De Meierij doet in samenwerking met haar samenwerkingspartners waaronder ONS welzijn, Farent, Mee en Lumens alles wat mogelijk is wanneer onze medemens er zelf (even) niet uitkomt, in de vorm van aandacht, hulp en ondersteuning.

Activiteiten en dienstverlening in Schijndel en Sint-Oedenrode

De activiteiten blijven, binnen de maatregelen van de overheid, doorgaan. Groepsactiviteiten, waaronder ontmoetingsactiviteiten en cursussen worden voor kleinere groepen aangeboden. Ook de dagbesteding blijft doorgaan. Omdat het belangrijk is om elkaar, binnen een veilige omgeving, te ontmoeten.

U kunt bij bij Welzijn de Meierij terecht; heeft u een vraag, heeft u behoefte aan een luisterend oor of wilt u zelf iets betekenen voor uw omgeving neem dan contact op met Welzijn De Meierij tel 073-5441400 of loop bij ons binnen bij het Spectrum, Steeg 9f te Schijndel of in Sint-Oedenrode bij Odendael , Odendael 3 of in Mariendael bij het jongerencentrum.

Photo by Prasesh Shiwakoti (Lomash) on Unsplash
Tip de redactie!