Uitslagen speelronde 8 derde klasse D en vierde klasse I: winst voor SV Avanti’31 en WEC, kleine nederlaag voor Schijndel/De Wit

Vanmiddag werd er in het zondag amateurvoetbal voor de competitie gespeeld. Het was  speelronde 8 die op het programma stond in de derde klasse D en 4e klasse I waarin de Schijndelse clubs Schijndel/De Wit, SV Avanti’31 en WEC spelen. Schijndel/de Wit speelde vanmiddag een uitwedstrijd tegen RKSV Volkel. In de eerste 3 uitwedstrijden wist het team uit Schijndel niet tot winst te komen en ook vanmiddag werd er niet gewonnen. In Volkel werd het uiteindelijke een nipt verlies 1-0. Ook SV Avanti speelde vanmiddag een uitwedstrijd. De Boschwegse club reisde af naar Oploo om daar de wedstrijd te gaan spelen tegen de plaatselijke Excellent. SV Avanti wist de wedstrijd eenvoudig te winnen en won uiteindelijk met 0-3. Hierdoor blijft staat SV Avanti nu vierde in de competitie.  Tenslotte WEC dat speelde een thuiswedstrijd tegen Boskant. De club uit Wijbosch won ook zijn wedstrijd en wel met 2-0. Hierdoor staan ook de mannen uit Wijbosch vierde op de ranglijst.

Volgende week gaat Schijndel/De Wit opnieuw een uitwedstrijd. Deze keer speelt men tegen Constantia uit Wanroij. Voor SV Avanti’31 staat een uitwedstrijd tegen de nummer 3 op het programma, Vitesse’08 uit Gennep. Ook WEC  gaat een uitwedstrijd spelen en wel tegen NLC’03 uit Lith.

Hieronder de uitslagen van speelronde 8 in de derde klasse D en 4e klasse I:

Derde klasse D:

FC Schadewijk – Boekel Sport 2-1
Excellent – SV Avanti’31 0-3
Handel – Vitesse’08 4-2
Volkel – Schijndel/De Wit 1-0
Ulysses – Constantia 1-2
Olympia’18 – MULO 10-0
Margriet – Nooit Gedacht 1-2

Voetbal, stand, 3e klasse D, week 46

Vierde klasse I:

Ravenstein – Cito 3-1
Nulandia – Boxtel 4-2
SCMH – DVG 2-2
Avesteyn – Herpinia 4-1
WEC – Boskant 2-0
NLC’03 – SDDL 2-0
Nijnsel/TVE Reclame – Vorstenbossche Boys 4-0

Voetbal, Stand, Week 46, 4e klasse I

RKSV Schijndel, FC Schadewijk
Foto: Cees van Raaij
Tip de redactie!