Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2018/2019

In de afgelopen periode konden leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging of goede doel in het kader van de “Rabobank Clubkas Campagne” Maar liefst 9.870 leden van Rabobank Hart van De Meierij brachten hun stem uit wat leidde tot een totaal van ruim 48.000 uitgebrachte stemmen op 491 lokale verenigingen en stichtingen. Wat natuurlijk een heel mooi resultaat is voor deze vijfde editie van deze donatieactie. Met een ‘prijzenpot’ van maar liefst € 200.000,- betekend dit dat elke vereniging een bedrag van ruim €4,- per op de vereniging uitgebracht stem ontvangt.

Gisterenavond vond de prijsuitreiking plaats voor de 25 verenigingen met de meeste stemmenin Den Durpsherd in Berlicum. De gasten werden door Christel de Laat, de gastvrouw van de avond, op haar geheel eigen en humoristische wijze door de avond geleid.

De top 5 van deze editie

Opnieuw is stichting Vrienden van Hospice Dommelrode (Sint-Oedenrode) de winnaar gebleken!

Deze stichting ontving 1.068 stemmen, wat resulteerde in een donatie van € 4.423,95. Een mooie tweede plaats dit jaar voor Voedselbank Boxtel en omstreken die met 504 stemmen een mooie cheque van € 2.088,- in ontvangst mocht nemen. Opgevolgd door MiniGestel die met hun cheque van € 1.723,17 nieuwe materialen gaan aanschaffen voor hun hutten en activiteiten tijdens de creatieve week. Een vierde plek was voor Sportclub Den Dungen met een bijdrage van € 1.710,75 voor een voetbaltoernooi dat ze gaan organiseren voor mensen met een beperking. Op de 5e plek met 394 stemmen De Zevensprong die met hun bijdrage van € 1.632,04 een kindervakantieweek gaan organiseren.

Stichting Sinterklaas Schijndel haalde 377 stemmen en krijgt daarvoor €1562,- en is daarmee de vereniging die het meest ontvangt uit deze in actie in Schijndel.

Wil je weten hoeveel geld jouw vereniging of goede doel heeft opgehaald kijk dan hier: Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Geld, Munten
Tip de redactie!