Uitnodiging netwerkbijeenkomst Open Coffee Het Groene Woud

Open Coffee het Groene Woud organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten op wisselende locaties. Op woensdag 14 november zijn we te gast bij het bedrijf van Ingrid van Veen in haar horecagelegenheid Bij D’Ingens. Tussen 9 en 11 uur ben je van harte welkom op het adres Markt 14 in Boxtel. Ingrid zal als gastvrouw optreden en ons meenemen in haar droom die werkelijkheid is geworden door in zichzelf te geloven maar ook door ondersteuning vanuit haar netwerk om iedere keer weer een stap verder te komen in het realiseren van die droom. Aanmelden mag op opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com , maar hoeft niet.

Open Coffee het Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Netwerken
Tip de redactie!