Uitnodiging netwerkbijeenkomst 12 april 2017

Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Op 12 april 2017 tussen 09.00 en 11.00 uur vindt onze  netwerkbijeenkomst plaats in de foyer van Den Durpsherd, het kloppend hart van Berlicum. In dit gebouw vinden activiteiten plaats op het gebied van gezondheid, cultuur, muziek, zang, dans en toneel. Ook spirituele en maatschappelijke organisaties organiseren hier hun activiteiten. Zo is bijvoorbeeld de bibliotheek gevestigd in het gebouw, evenals het consultatiebureau en de muziekschool. Kortom, het bruist aan alle kanten!
Wil je netwerken, nieuwe mensen ontmoeten, ideeën uitwisselen of alleen een kopje koffie drinken? Kom dan vrijblijvend naar onze bijeenkomst. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen je eigen consumpties. Vooraf aanmelden is niet nodig!

Adres: Den Durpsherd, Kerkwijk 61 Berlicum
Tip de redactie!