Uitslagen zondagamateurvoetbal: topper WEC – Nulandia eindigt onbeslist

Vanmiddag werd op Sportpark De Glorie de topper gespeeld in de 4e klasse H tussen WEC en Nulandia. De wedstrijd eindigde na een 1-0 voorsprong van WEC bij rust in een 1-1 eindstand. Omdat ook FC Schadewijk gelijk speelde tegen Avesteyn (3-3) blijft WEC koploper met 1 punt voorsprong op Nulandia en FC Schadewijk. Er zijn nu nog 3 wedstrijden te spelen tot het einde van de competitie. Het blijft dus enorm spannend bovenaan de ranglijst.

WEC speelt zijn volgende wedstrijd komende zondag uit tegen Avesteyn.

Stand in de 4e klasse H:

De andere clubs uit Schijndel deden het minder goed. Zowel Schijndel/De Wit als SV Avanti’31 verloren hun wedstrijden. Schijndel/De Wit verloor thuis met 0-2 van FC Engelen en SV Avanti’31 bewees zowel zichzelf als Schijndel/De Wit een slechte dienst door als nummer 2 te verliezen van de nummer 11 Haarsteeg met 1-2. Door deze overwinning en de nederlaag van Schijndel/De Wit nu 5 punten voorsprong heeft genomen op Schijndel/De Wit. Avanti staat nu zelf 6 punten achter op koploper Real Lunet.

A.s. donderdag (Hemelvaartsdag) speelt Schijndel/De Wit om 14.30 uur een belangrijke thuiswedstrijd tegen Nieuwkuijk. Bij winst komt Schijndel/de Wit gelijk in punten met Nieuwkuijk.

SV Avanti’31 speelt zijn eerstkomende wedstrijd uit tegen Wilhelmina.

Stand in de derde klasse C:
Tip de redactie!