Tijdelijke verkeersmaatregel tijdens de carnavalsoptocht op zondag 26 februari.

Schorsbos carnaval

Op zondag 26 februari 2017 trekt de carnavalsoptocht door het centrum van Schijndel. De optocht start op de Europalaan en gaat in één rechte lijn via Plein 1944 en Hoofdstraat naar de Boschweg.  De optocht gaat zich opstellen op het gedeelte van de Europalaan gelegen tussen Boogschutter en Wilhelminalaan. Ter hoogte van het pleintje op de Boschweg, gelegen tussen Jan van Amstelstraat-Distelstraat en Aloysiusstraat-Gasthuisstraat, wordt de optocht ontbonden. De optocht vertrekt om 13:11 uur en zal rond 15:30 uur eindigen.

Vanwege de verkeersveiligheid heeft het college besloten onderstaande tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen:

De Europalaan, tussen Boogschutter en Wilhelminalaan, wordt van 10:00 tot 14:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

De Schubertstraat in z’n geheel wordt van 10:00 uur tot 14:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

De wegen en/of wegvakken die op bovengenoemde route, vanaf Europalaan tot aan Aloysiusstraat-Gasthuisstraat, aansluiten worden tijdelijk afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Op de wegen en/of wegvakken waar niet met schrikhekken voorzien van een C01-verkeersbord wordt afgesloten worden verkeersregelaars ingezet.

De Boschweg gelegen tussen Evertsenstraat en Aloysiusstraat-Gasthuisstraat wordt van 15:00 uur tot 18:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

De Jan van Amstelstraat tussen Boskoopstraat en Boschweg wordt van 15:00 uur tot 18:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers.

De Distelstraat tussen Daliastraat en Boschweg wordt van 15:00 uur tot 18:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Tip de redactie!