Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Op woensdag 12 december zijn we tussen 09.00 en 11.00 uur te gast bij Gerrie Davids, Christofoor 25 in St Michielsgestel. Zij verzorgt uitvaarten op haar persoonlijke wijze, met haar hoofd maar vooral ook met haar hart. “Een uitvaart gaat over het leven, een uniek leven dat voor mij steeds het uitgangspunt vormt voor een persoonlijk afscheid. Een afscheid waarbij ik met liefde, smaak en aandacht werk maar ook voor een eerlijke en transparante prijs”, aldus Gerrie. Tijdens de netwerkbijeenkomst zal zij de bezoekers vertellen hoe zij haar persoonlijkheid inzet om haar bedrijf succesvol te leiden. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Koffie
Tip de redactie!