Thuiswedstrijd voor RKSV Schijndel, Avanti en WEC spelen uit

Vanmiddag wordt er door de 1e teams van Schijndel, Avanti en WEC weer gevoetbald in het zondag amateurvoetbal.

Schijndel/De Wit 1 – BMC 1 (3e klasse C)

Schijndel/De Wit speelt vandaag een thuiswedstrijd tegen BMC uit Berlicum. Schijndel/De Wit staat momenteel dertiende en daarmee een na laatste in de competitie. BMC staat vierde en heeft 5 punten achterstand op koploper Real Lunet. Daar waar BMC de koploper in het vizier zal willen houden strijdt Schijndel/De Wit voor de punten om niet in degredatieproblemen te komen.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter de heer A. Fitters.

FC Engelen 1 – Avanti’31 1 (3e klasse C)

Avant’31 speelt als nummer 2 van de competitie vanmiddag in een uitwedstrijd tegen FC Engelen dat 7e staat op de ranglijst. Avanti’ 31 heeft momenteel 4 punten achterstand op op koploper Real Lunet, dat vanmiddag een uitwedstrijd speelt tegen de nummer 1o Vlijmense Boys. Wil men op titelkoers blijven, dan zal er dus gewonnen moeten worden door Avanti’31.

De wedstrijd zal geleid worden door de heer M. van de Brink en zal gespeeld worden op Sportpark Engelerpark in ‘s-Hertogenbosch.

NLC’03 1 – WEC (4e klasse H)

WEC speelt vanmiddag op Sportpark De Akkeren in Lith een uitwedstrijd tegen NLC’03. WEC doet het momenteel erg goed in de 4e klasse met een tweede plek met evenveel punten als koploper FC Schadewijk en zal deze goede reeks willen voortzetten tegen NLC’03 dat 8e staat op de ranglijst.

De scheidsrechter bij deze wedstrijd is de heer R. van Berlo.

Zo spoedig mogelijk na afloop van de wedstrijden zal Schijndel-Online hier de uitslagen bekend maken.

avanti - haarstreeg

Tip de redactie!