Theaterkoor zoekt Stemmen – open repetitie op 15 maart a.s.

Theaterkoor Stem komt voort uit Theaterkoor Rooi dat al jaren aan de weg timmert met allerlei gewaagde en grootse voorstellingen. De leden van het koor (ongeveer 40) komen uit Sint-Oedenrode, Schijndel en verschillende omliggende gemeentes.

Theaterkoor Stem houdt op woensdag 15 maart een open repetitie. Het koor zoekt de laatste aanvullingen om precies een jaar later te komen tot een splinternieuwe voorstelling met zang, toneel, dans en veel audiovisuele elementen. De titel en het draaiboek staan in de grondverf en de liedkeuzes zijn gemaakt. Met name voor de bas- en sopraanpartij zoekt het koor nog versterking.

Tijdens de open repetitie kunnen belangstellenden zien en horen hoe er wordt geoefend. Meedoen is ook geen probleem. De locatie is gemeenschapshuis De Brink in Eerde, Sint Antoniusplein 7. Aanvangstijd is 19.45 uur en het duurt tot 22.15 uur. Aanmelden graag voor 11 maart via aanmelden@theaterkoorstem.nl. Kijk ook eens op onze website www.theaterkoorstem.nl. Een tipje van de sluier: de voorstelling verbindt alle inwoners van Meierijstad met plaatsgebonden wetenswaardigheden, lief en leed, roldoorbrekende en verassende veranderingen en de kracht van gezamenlijkheid.

Tip de redactie!