Over drie weken is het zover, dan staat Theaterkoor Stem met haar zelfgeschreven theaterproductie “Vlucht naar de vrijheid” op het podium. Het verhaal, met als rode draad vrijheid en bevrijding, speelt zich af in escaperoom ‘Double Twenty’, waar twee groepen strijden om als eerste buiten te staan en zo een fantastisch prijs in de wacht te slepen. Maar er gaat die dag van alles mis, waar zelfs de medewerkers van de escaperoom geen grip op hebben.

Theaterkoor Stem
Foto (Jos Kaldenhoven): ‘In the mood’ met de Andrew Sisters Medley.

Het theaterkoor zingt, ondersteund door een live band, 19 liedjes in een mix van verschillende stijlen zoals: All Of Me (John Legend), Highway To Hell (AC/DC), Rise (Kathy Perry) en Don’t Stop Me Now (Queen). En natuurlijk ontbreekt een medley van de Andrew Sisters niet.

De première komt rap dichterbij en er wordt hard gewerkt om de laatste putjes op de ‘i’ te zetten. Dit gebeurt allemaal onder de enthousiaste leiding van dirigent Wim Reijnders en regisseur Anne-Sofie van der Weijden: zij zetten de spelers en zangers op scherp. Het theaterkoor heeft binnenkort nog een laatste werkweekend voor het zover is. Daarna presenteren zij met trots “Vlucht naar de Vrijheid”.

“Vlucht naar de Vrijheid” is te zien op 13, 14 en 15 maart 2020 in de Brink in Eerde. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.debrinkeerde.nl/evenementen. Nadere info is te vinden op onze website www.theaterkoorstem.nl en op Facebook.

 

Open chat
Tip de redactie!