The Cave Concepts, het nieuwe shoppen voor mannen in Schijndel!

The-Cave-logo

Hey mannen!, enthousiast worden we verwelkomd door Bas en Kim Hoogzaad. We staan bij het kantoor van Kiba in Schijndel dat gerund wordt door de ouders van Kim en Bas. Dit is ook het bedrijf waar Bas en zijn zus Kim werkzaam voor zijn. Kiba bestaat inmiddels 11 jaar en heeft 4 kledingwinkels in Rosmalen, Geldrop, Best en Schijndel. 

Nu na ruim 10 jaar mee te hebben mogen kijken in de keuken van de fashion wereld, gaan Bas en Kim samen iets nieuws beginnen. Nadat Bas en Kim onlangs via Instagram een tipje van de sluier oplichtten, mag het verhaal nu echt naar buiten!  

Tekst loopt verder onder de foto.

Kim en Bas Hoogzaad - The Cave
Broer en zus, Bas en Kim Hoogzaad – The Cave

Wanneer gaat The Cave open?

De datum is al bekend, de vrijdag voor Hartemert zal in Schijndel een nieuwe winkel geopend gaan worden in het pand waar IQ-studio gevestigd was. Een winkel die vooral een beleving moet gaan worden voor de man die op zoek is naar nieuwe kleding, maar er geen zin heeft om zelf langs de rekken te struinen. Een winkel waar je op een prettige manier ontvangen gaat worden en die ruimte biedt voor andere concepten dan alleen de verkoop van kleding.  Een concept waar Bas en Kim ruim de tijd voor genomen hebben om op te zetten en waarover Bas met vele tientallen mannen gesproken heeft.

Daarom dus The Cave Concepts. Het wordt een kledingwinkel voor de man… maar dan anders! Als je de winkel binnen komt zal je ontvangen worden met een plekje aan de bar, waar je een kopje koffie of een ander lekker koel drankje kunt nuttigen.  In de tijd dat je geniet van je drankje kijk je op grote schermen naar voetbal, F1 of een ander event of je pakt de pijlen op en gaat een potje darten. In de tussentijd gaan de kledingadviseurs voor je op zoek naar je nieuwe outfit.

Heb je via de website of via de app van The Cave Concepts al aangegeven wat je kledingstijl is dan kom je in de winkel waar al een rek voor je klaarstaat met kleding die door de kledingadviseurs van The Cave Concept voor je bij elkaar zijn gezocht. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te passen.

Als het druk is in de winkel kun je dus aan de bar genieten van een drankje of je laat je in de tussentijd knippen bij de aanwezige barbier.

Bas en Kim zien nog veel meer mogelijkheden voor de winkel, denk aan een loyaliteitsprogramma in samenwerking met andere winkeliers in Schijndel.

Giftshop

Maar er komt meer in The Cave, want naast kleding zal er ook plaats worden ingeruimd voor een giftshop voor mannen. Heb je een leuk presentje nodig voor een man ook dat zal je kunnen vinden in deze nieuwe winkel.

Duur?

Klinkt relaxed allemaal zo’n nieuw concept kledingwinkel, maar daar zal ook wel een mooi prijskaartje aanhangen! Valt mee aldus Bas. Er zal inderdaad duurdere kleding te verkrijgen zijn, maar ook voor de man met een iets minder goed gevulde portemonnee zal het goed shoppen zijn bij The Cave Concepts.

Merken?

The Cave Concepts heeft afspraken gemaakt met merken als Only&Sons, Cultivate, Colourfull Rebel en Distressed. Zij leveren kleding van een goede kwaliteit die heerlijk draagbaar is en ook qua prijs in een mooie range liggen. De stijlen van casual tot en met casual chique.

The Cave - Lounge

De doelgroep?

De winkel richt zich in hoofdzaak op 18+  tot en met  60- mannen. Wat niet wil zeggen dat mannen buiten deze leeftijdsgroep niet zouden kunnen slagen in de winkel.

Openingstijden?

In eerste instantie zal de winkel op maandag en dinsdag gesloten zijn. Op woensdag en donderdag zal de winkel van 11.00 tot 19.00 geopend zijn, op vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Ook zal het mogelijk worden om buiten de reguliere winkeltijden  op afspraak de winkel te bezoeken.

Er zal voor de openingstijden van de winkel steeds bekeken worden wat de wensen zijn van de klant. Openingstijden kunnen na een tijdje dus nog wijzigen om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Inrichting van de winkel

Als we het over de inrichting van de winkel hebben, dan komen we op een punt dat helemaal Kim’s ding is. Zij zal deze dan ook op zich gaan nemen. Hoe het er allemaal precies uit gaat zien is nog niet helemaal duidelijk maar dat er een fraaie bar in komt en een mooie ruimte voor de barbier dat staat wel vast en uiteraard de mooie grote schermen zoals in de Kiba winkels gebruikt worden zullen ook bij The Cave Concepts gebruikt gaan worden. Verder willen Bas en Kim er nog niet al te veel over kwijt, maar Bas laat de inrichting met een gerust hart over aan Kim, “dat is helemaal haar ding, dat gaat helemaal goed komen”.

Tekst loopt verder onder de foto.

The Cave Lounge
Lounge hoek bij the Cave

Evenmenten bij the Cave!

Regelmatig zullen er in- en buiten de winkel evenementen zijn. Je kunt hierbij denken aan een Fifa toernooi op de playstation of een mannenavond met bierproeverij. Maar er zijn ook al andere dingen waar Bas over nadenkt. Graag zou hij ook samen met andere ondernemers hier invulling aan willen geven.

Samenwerking met andere ondernemers

Zoals al eerder aangegeven wil Bas een loyaliteitsprogramma opzetten samen met de andere ondernemers in het centrum. Ook zou hij het leuk vinden om samen andere ondernemers evenementen te organiseren. Hij nodigt andere ondernemers dan ook nadrukkelijk uit om contact met hem op te nemen als ze hiervoor zelf ook ideeën hebben. Alle ideeën zijn welkom en niks is te gek!

Een nieuwe kledingwinkel voor de man, maar met een compleet nieuw concept, The Cave Concept. Een mooie impuls voor het centrum van Schijndel.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van The Cave?

Volg dan The Cave Concepts op instagram. Hiermee ben je op de hoogte van al het laatste nieuws rondom The Cave Concepts. Zo kun je nu alvast registreren op www.thecaveconcepts.nl om zo je eerste loyaliteitspunten te sparen.
Tip de redactie!