Woonservice Centrum organiseert vrijdag 22 september van 10.00-12.00 uur  een Tablet-café (voor tablets en iPads).

Onder begeleiding duikt u samen met anderen dieper in de digitale wereld van uw eigen apparaat en maakt u nader kennis met allerhande mogelijkheden die uw tablet of iPad te bieden heeft. Samen met andere bezoekers kunt u dan eens een spelletje spelen op de tablet of bijvoorbeeld foto’s bewonderen in een gezellige setting onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

Dit tablet-café wordt gegeven op maat; u krijgt antwoord en uitleg over alle mogelijke vragen, zoals over het gebruik van zogenaamde apps en websites. De kosten van de activiteit zijn € 2,50 per persoon die u bij aankomst kunt overhandigen. Koffie, thee en natuurlijk wat lekkers zijn hierbij inbegrepen.

Heeft u nog niet zoveel ervaring met een tablet of iPad en wilt u liever een korte cursus volgen om meer te leren over het gebruik van deze handige apparaten? Vanaf dinsdag 3 oktober bieden we een iPad-cursus aan. Meer informatie op onze website www.welzijndemeierij.nl

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Meldt u zich dan vóór maandag 18 september aan via info@welzijndemeierij.nl of neemt u telefonisch contact op met Welzijn De Meierij, telefoonnummer 073-5441400.

Ipad, Tablet

 
Tip de redactie!