Stichting Move hijst vlag voor het onderwijs. Vlag jij ook mee?

De landelijke stichting Move gaat op donderdag 9 april (samen met een groot aantal maatschappelijke organisaties) de vlag hijssen voor het onderwijs. Dit om het onderwijs een hart onder de riem te steken. Hiermee willen men iedereen de kans geven hun waardering te uiten voor de manier waarop het onderwijs omgaat met de coronacrisis.

Stichting Move roept iedereen op om mee te gaan vlaggen. Hiervoor knutsel je zelf je eigen wimpel met krul en bevestigd deze aan de Nederlandse vlag die je vervolgens ophangt voor het raam of buiten in een boom of een andere mooie plek. Maak een mooie foto en stuur deze naar je school/leraar, zodat deze weet dat je hem steunt in deze lastige periode.

Om deze actie ook online te ondersteunen wordt gevraagd om een foto van de vlag op sociale media te plaatsen met de hashtag #ikvlagvoorhetonderwijs.

Uiteraard kun je de foto ook doorsturen naar ons mailadres: info@schijndel-online.nl of naar onze Whatsapp: +31 6 82255837. Wij maken er dan weer een mooie compilatie van!
Tip de redactie!