logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 Bezoekvrijwilliger

Mevrouw zoekt iemand die voor haar de boodschappen wil doen en/of haar op zaterdag bezoekt voor een praatje e.d. (vacaturenummer 17731)

Klusjesman

Stichting Geluksboontje is op zoek naar klusjesmannen die allerlei voorkomende werkzaamheden kunnen doen, zoals bijvoorbeeld het schilderen van een kinderkamer, het versjouwen van meubels of meerijden met een bus als ergens een meubelstuk is gekocht. Afspraken in overleg. (vacaturenummer 17730)

Koken voor de wijk en dagbesteding

In het Gasthuis 1x per 14 dagen op dinsdag of woensdag van 9.00 tot 13.00 uur in een gezellig team menu samenstellen, boodschappen doen en maaltijd bereiden plus daarna de keuken opruimen. Afspraken in overleg. (vacaturenummer 17230)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).Tip de redactie!