Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar.  Daarom is men steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode.  Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

 Beheer voor wijkcentrum Bloemenwijk (vacaturenummer 22819)

Voor wijkcentrum Bloemenwijk zijn wij met spoed op zoek naar mensen die het leuk zouden vinden om het beheer op zich te nemen. Onder het beheer vallen taken zoals het openen en het sluiten van de ruimte en het toezicht houden op de werkzaamheden rondom en in Wijkcentrum Bloemenwijk. Ook vallen hier taken onder zoals het aanspreekpunt zijn voor eventuele vragen en het aanspreekpunt zijn voor de verhuur van ruimtes.

Het gaat om ongeveer 16 a 20 uur, in overleg.

Bent u nu helemaal enthousiast en jeuken uw handen om van Wijkcentrum Bloemenwijk een bruisend wijkcentrum te maken? Dan zijn wij opzoek naar u!

Vacature gastvrouw en/of –heer (vacaturenummer 22113)

VVV Schijndel en Museum Jan Heestershuis zijn op zoek naar een gastvrouw en/of –heer.

Het museum beheert de kunstcollectie van Jan Heesters en Dorus van Oorschot en heeft wisselende tentoonstelling in het oude woonhuis, het paviljoen en in de beeldentuin. VVV Schijndel is gehuisvest in het museum en staat voor het bevorderen van toerisme, recreatie en vrijetijdsbesteding binnen Meierijstad.

Als gastvrouw en/of –heer zijn je werkzaamheden: het ontvangen van de museumbezoeker, het helpen en informeren van de VVV klanten, verkoop van winkelartikelen en bedienen van de kassa. Je werkt altijd samen met een collega.

De VVV en het museum zijn op zoek naar vrijwilligers die één dagdeel per week beschikbaar zijn tijdens openingstijden: dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

 Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Voor meer informatie gaat u naar de website van Welzijn de Meierij (www.welziindemeierij.nl) waar u  meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.

Tip de redactie!